Selecteer een pagina

Over Consejera

Consejera betekent in het spaans: een (vrouwelijke) raadgever. En met mijn achternaam Raatgever, mijn functie als adviseur en mijn liefde voor de spaanse taal was deze naam snel gevonden.

Ik ben Barbara Raatgever

Ik ben een ondernemende verzinner, een oplettende verbinder, een enthousiaste ontzorger en een hands-on beeldenaar.

Al meer dan 15 jaar werk ik met veel plezier als communicatieadviseur. Ik heb ervaring mogen opdoen met alle facetten van de communicatie. Zo heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een professional die van alle markten thuis is; of het nu gaat om het begeleiden van een omvangrijk verandertraject vanuit de (interne) communicatie, of om het ontwikkelen van een nieuwe campagne. Ik houd van de afwisseling en van de dynamiek van het vak.

Ik ben creatief en analytisch. En ik heb goed afgestelde radartjes zodat ik snel door heb wat er om me heen gebeurt. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat ik met een open blik ieder communicatievraagstuk goed kan doorgronden en kan aanpakken. En daarbij als bruggenbouwer en adviseur een ieder weet mee te nemen.

Naast de meer conceptuele insteek van communicatie, hou ik van het uitvoerende werk. Websites maken & bijhouden in WordPress, video’s monteren in Adobe Premiere, teksten redigeren, brochure opmaken in Indesign of foto’s maken en vervolgens bewerken in Photoshop. Ik doe het graag en ik help je met veel plezier bij deze activiteiten.

 

 

 

 

“Mijn uitdaging is om strategische en abstracte communicatieboodschappen pakkend te maken en tot leven te brengen. Boodschappen gaan pas leven als ze een echt verhaal vertellen. En daarbij is de kracht van beeld onmisbaar, omdat beeld het verhaal versterkt maar tegelijkertijd kan nuanceren.”

Ik ben

afgestudeerd als (neuro)psycholoog

universiteit Leiden

werkzaam in het communicatievak

in loondienst en sinds 5 jaar voor mijzelf

afgestudeerd als vakfotograaf

Fotovakschool Rotterdam

creatief

nieuwe ideeën & andere invalshoeken 

strategisch

analytisch en conceptueel ingesteld

invoelend

gevoelig voor wat er om me heen gebeurt en kan daar snel op inspelen

een cultuurliefhebber

musea, dansvoorstellingen en ik hou van fotografie

graag aan het wandelen in de natuur

met vrienden en met mijn hond Boan

een gadgetliefhebber

ik hou van nieuwe technologiën

Share This